Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Welkom op Poppenhuizen-Inspiratie

Hoi,

ik ben deze blog begonnen na lang aandringen van mijn kinderen om wat met mijn poppenhuizen projecten te gaan doen en zou het ontzettend gaaf vinden dat dit anderen ook tot inspiratie zou kunnen dienen!

Ikzelf word ontzettend geïnspireerd door bijv. artikelen in poppenhuisbladen zoals: Poppenhuizen & Miniaturen, beursen, websites van anderen, mijn knutselvriendinnen, winkels e.d.

Zie ik een aantrekkelijk iets of heb zelf een idee, ga ik me in het onderwerp verdiepen om te zien hoe zo iets er in het echt uit ziet.
Voor de tassen op de ‘markt’ ben ik bijv. naar het tassenmuseum in Amsterdam geweest (echt een aanrader), plaatjes uit reclame folders verzameld enz. ,zodat ik nu een hele voorraad met tassen voorbeelden heb.

Ik wens je veel kijkplezierDit bericht is geschreven door Joosse in Introductie en heeft Een reactie (1)

Een reactie op “Welkom op Poppenhuizen-Inspiratie”

  1. Dirkje schreef:

    Wat een mooie site heb je, en wat heb je al prachtige dingen gemaakt.

    gr. Dirkje

Reageer!

Wat leuk dat je wilt reageren! Vul alle velden en je reactie hieronder in
Naam
Email
Website
Je reactie