Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Vakwerkpoppenhuis zolderverdieping is af!

toiletblokHier wat foto’s van het de zolderverdieping van het vakwerkpoppenhuis. Dit is een kijkje in het damestoilet.

poppenhuis toilet

Als het randje van de spiegel en de bekleding van het deksel van toilet en emmertje je bekend voorkomen, kan dat kloppen. Het stofje is afkomstig van de armbandjes die Etos een tijdje geleden cadeau deed. Ik vond het er erg leuk bijpassen.

 

 

vrouwtjes popje in toilet

 

deur met haakslot

Om het slot netjes aan  de deurstijl te krijgen was nog een heel gepriegel. Maar hij werkt.

spiegel en popje met krant

 

 

Het heren toilet is op het moment bezet. Ook hier weer een armbandje van Etos voor de aankleding gebruikt met bijpassende kleur handdoekjes en toiletrollen. De wc borstels in beide toiletten heb ik zelf gemaakt van een dun rondhoutje en een stukje wit chenilledraad. De houder is een stuk uitgehold rondhout van 1 cm doorsneestuk dak en muur en de buitenkant beplakt met een stukje stof van het armbandje.

 

Het dak kan een stukje open zodat indien nodig de wc nog te bereiken is.

 

Een totaal overzicht van de zolderfeestzaal.                                                                                                        zolderkamer poppenhuis

poppenhuiskamer met voetbalspel

 

 

 

 

 

 

 

peuterpopje op giraf En ik kon het haken niet laten. Wel eens gehoord van een skippiekoe? Nou, dit is een skippiegiraf.

 

poppenhuis voetbalspelDit poppenhuis tafelvoetbalspel komt uit de P&M nr 78. Was ook nog een project  van deze zomermaanden, hij is zo leuk geworden dat mijn kleinzoon en mijn nichtje er al echt mee gespeeld hebben.

 

groene tafel en witte stoel

Alle popjes in dit vakwerkpoppenhuis heb ik gekocht, en bij de meeste van hen heb ik wat kleding veranderd of wat assesoires toegevoegd en een paar heren heb ik voorzien van een pak of overhemd met stropdas.

Dit was de bovenverdieping van het vakwerkpoppenhuis. En ter afsluiting nog een foto van wat ik het Sinterklaas weekend gedaan heb. Deze komt uit DhN nr. 85!poppenhuis kerstboomDit bericht is geschreven door Petra in Vakwerk poppenhuis en heeft Reacties uitgeschakeld voor Vakwerkpoppenhuis zolderverdieping is af!