Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Uitslag wedstrijd miniatuur caravan.

tafels met miniatuur caravans Vrijdag 5 april mocht ik de miniatuur traval trailer neerzetten bij de Dollshouse Nederland Show. Op de voorste tafel in het midden was mijn plekje.

Zondag 7 april aan het einde van de middag kon de miniatuur caravan weer ophalen en tegelijk de uitslag horen en natuurlijk voor die tijd de beurs lekker afstruinen. Met ons hele knutselclubje waren we op de beurs ( + twee chauffeurs, onze mannen) en hebben er een gezellig dagje van gemaakt, onze voorraden aangevuld en nieuwe ideeën opgedaan.

 

 

binnenkant miniatuur caravan met tuintjeOp de tweede foto staat de caravan, van degene die een reactie op mijn site heeft geplaatst.

Lida, ik vind dat je het heel mooi hebt gedaan! Leuk idee trouwens om een paardje mee te nemen in de caravan.          Om 16.15 uur werd de uitslag van de wedstrijd, wie heeft de mooiste, leukste, grappigste, caravan bekend gemaakt. Omdat iedereen zo zijn best had gedaan, heeft de organisatie drie prijzen i.p.v. één ter beschikking gesteld. Zo werd het natuurlijk extra spannend. Ik viel dit keer niet in de prijzen.

 

Op de derde foto is de winnende miniatuur caravan te zien: de  theetuin. De voorkeur van ons clubje ging ook naar deze caravan uit, dus iedereen blij.

Van mijn man kreeg ik een casco van een  poppenhuiswinkel, dus mijn dag was helemaal goed. Ik weet ook al wat ik er in ga maken. Maar dat is een plan voor als mijn knutselruimte weer een keer op orde is (over 1 – 2 jaar????).

De volgende keer: de sprookjes tuin wordt steeds groener.  miniatuur caravan + tuintjeDit bericht is geschreven door Petra in Travel Trailer en heeft Reacties uitgeschakeld voor Uitslag wedstrijd miniatuur caravan.