Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Pretparkvergelijker.nl heeft fantastische achtbaan lijsten!

Deze gave website heeft flink zijn best gedaan om alle achtbanen in Nederland te inventariseren en zelfs nog wat achtbanen buiten Nederland. Snelste achtbaan ter wereld of hoogste achtbaan ter wereld of wat dacht je van de langste achtbaan ter wereld. Echt hartstikke leuk! De snelste achtbanen van Europa is ook een mooie lijst die je niet mag missen. Pretparkvergelijker.nl maakt echt mooie paginas!!

Snelste achtbanen ter wereld

Dit is natuurlijk de aller vetste lijst als het gaat om achtbanen. De 10 snelste achtbanen ter wereld worden hier geïnventariseerd in een duidelijke topt 10! De meeste van deze achtbanen staan in Amerika. Maar toch zijn er in europa ook geweldige achtbanen. Wat dacht je van de Red Force in Spanje. Deze achtbaan is de op 3 na snelste achtbaan ter wereld.

Snelste achtbanen in Europa.

Ja dat is dan natuurlijk ook de Red Force in het Spaanse Salou. Wat een fantastische achtbaan. Je wordt keihard afgeschoten en je gaat dan als een speer recht de lucht in. Daarna val je bijna recht naar beneden. En dat was dan eigenlijk ook gelijk de hele baan. Wauw wat een moooie lijst is de 10 snelste achtbanen in Europa

Hoogste achtbanen ter wereld.

Hier vind je een top 10 van de hoogste achtbanen ter wereld. Je ziet dat de Kingda Ka op nummer 1 staat! Dit is de aller hoogste ter wereld. Hij was ook 5 jaar lang de snelste achtbaan ter wereld maar deze titel heeft hij nu al een tijdje niet meer. Deze titel gaat naar de Formula Rossa. Die met 240 kilometer per uur langs komt razen!! Dat is zo hard dat je een veiligheidsbril op moet! Wauw!!!

Langste achtbanen ter wereld

Nog een interessante lijst is de langste achtbanen ter wereld van pretparkvergelijker.nl Hier staan een paar indrukwekkende achtbanen op! De langste vinden we heel ver weg. Namelijk helemaal in Japan. De Steel Dragon 2000. Is meer dan 8 kilometer lang!! Wat een getallen. Jammer genoeg vinden we geen achtbanen van de top 10 langste achtbanen ter wereld in Europa.Dit bericht is geschreven door Jasper B. in Geen categorie en heeft Reacties uitgeschakeld voor Pretparkvergelijker.nl heeft fantastische achtbaan lijsten!