Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Poppenhuizen inspiratie: Tuintje en Gepetto

In het blad Poppenhuizen & Miniaturen nr. 101 stonden Pinokkio en Gepetto, errug leuk, alleen had ik geen plek meer voor iets groots. Dus geen huis voor Pinokkio en Gepetto, ook ik wilde al langer een keer een boom in herfsttooi maken en heb voor de Sint mozaïk steentjes gevraagd om een stukje tuin met een plaatsje van tegels te kunnen maken, waar de twee poppetjes dan in konden staan. En zo heb ik twee dingen gecombineerd.

De achterwand heb ik behandeld met Fleks flock.

De poppenhuizen blaadjes heb ik besteld bij Hanny Trompke, waar ik ook hele leuke workshopjes voor plantjes heb gevonden.Dit bericht is geschreven door Joosse in Pinokkio en heeft Meerdere reacties (5)

5 Reacties op “Poppenhuizen inspiratie: Tuintje en Gepetto”

 1. Esther schreef:

  Ik ga daar eens rondsnuffelen! Ik zoek nog mooie steentjes voor de pph badkamer en trappenhuis, en zie meestal wel veel effen kleuren, maar toen ik deze zag, vond ik ze wel erg mooi, net marmer. Bedankt voor je antwoord.

 2. Petra schreef:

  Hoi Esther, ik kreeg vlot antwoord. De mozaïeksteentjes kwamen bij: http://www.bastelmaxi.de vandaan! Waarvoor ga je het gebruiken?

 3. Petra schreef:

  Hoi Esther, ik ga het na vragen, en laat het je zo spoedig mogelijk weten!

 4. Esther schreef:

  sorry, moet ik wel laten weten wie ik ben

 5. Anoniem schreef:

  Via het forum kwam ik hier terecht. Wat leuk om je foto’s te zien! Weet je nog waar deze mozaieksteentjes vandaan komen?