Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

poppenhuizen inspiratie: kuip als vijver

Van het grootste gedeelte van de steentjes die ik overhad, heb ik toch een kleine uitbreiding gemaakt aan het tuintje van Gepetto. Het tuintje bestaat nu uit 2 delen, zodat ik het gemakkelijker kan wegzetten.

De kuip met visjes is gemaakt naar het voorbeeld uit Poppenhuizen en Miniaturen nr. 102.
Voor het  ‘water’  heb ik gebruik gemaakt van waterdrops, een soort kunstgiethars dat gebruikt wordt bij het maken van waterpartijen bij o.a. wargames. Ik vond het nogal moeilijk om er mee te werken, omdat het eerst verhit moet worden in een oven tot 200 graden en eenmaal uitgegoten wordt het vrij snel hard. Maar het geeft wel een heel leuk effect en het is mooi helder.
Op de laatste foto is te zien hoe het tuintje er nu uitziet.


Dit bericht is geschreven door Joosse in Pinokkio en heeft Meerdere reacties (3)

3 Reacties op “poppenhuizen inspiratie: kuip als vijver”

  1. Ik ga misschien een vijvertje maken en vind het een leuk effect de waterdrops. Misschien zelfs mijn ligbad mee vullen als dat mogelijk is.

  2. Petra schreef:

    Hoi Frans! De waterdrops heb ik gekocht bij: Mini wonders in Wormerveer! Waarvoor ga je ze gebruiken?

  3. Wat een prachtige vijver is het geworden. Waar koop je waterdrops ?.