Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

poppenhuizen inspiratie: De woonwinkel af.

Nu de laatste foto serie van de woonwinkel. Het popje links heeft het pakje aan wat ook uit een Poppenhuizen & Miniaturen komt. Het vestje heeft een vriendin van het poppenhuizen knutselclubje voor me gebreid, zij kan dat onwijs goed
en ik ben er nog steeds heel blij mee.
Leuk detail: de openingstijden. Ik heb op internet gezocht naar bordjes met openingstijden, maar die bevielen niet echt, toen ben ik bij diverse winkels bordjes gaan fotograferen (na dubbelklikken op de foto kun je het nog beter zien).

Wat detail foto’s. De goudvisjes zijn geschilderde houten stokjes, die een beetje in vorm zijn gesneden. Ik had even geen ‘echte’ visjes bij de hand, maar door het gebruikte poppenhuiswater zie je dat toch niet.

Zo is dus het uiteindelijke poppenhuis geworden.Dit bericht is geschreven door Joosse in Woonwinkel en heeft Een reactie (1)

Een reactie op “poppenhuizen inspiratie: De woonwinkel af.”

  1. Wat een leuke woonwinkel heb je gemaakt. Het ziet er heel gezellig uit. Leuk dat je ook een bordje met openingstijden hebt gemaakt. Hoe kom je erop om goudvissen van stokjes te maken maar het ziet er goed uit.