Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Poppenhuizen inspiratie: De 2e verdieping

Vandaag de foto’s van de 2e verdieping. Wederom van links naar rechts: De kamer van de vrijgezelle tante. Het slaapkamergedeelte is gemaakt naar het voorbeeld uit de Poppenhuis & Miniaturen nr. 70.

De krabpaal heb ik ook uit een P & M, zomaar eens op een nieuwjaarsdag in elkaar gezet. De kast, het hanglampje rechts van de kast en de staande lamp links van de sofa zijn n.a.v. de workshop: dekenkist beplakken gemaakt (gelijk al het geleerde in praktijk brengen, nietwaar?).


Op de overloop wordt druk gewerkt. Achter de zelfverzonnen schuifkast zit een deur naar een kleine ruimte die weer in de badkamer uitkomt.

Nog een voorbeeld van een eigen familiefotootje.

Dit is een stukje van de kleine ruimte achter de badkamer.

Na het fiasco van de gipsen wanden en de bubbelende tegeltjes, heb ik de badkamer en keuken behangen en de ’tegeltjes’ vervangen.


Eigen ontwerp badkamermeubilair, met zelfs een zwanenhals in het kastje. Via de kleine ruimte kom je rechts daarvan in de kamer van de tienerjongen, de deur bevindt zich achter zijn bed.

De kamer is een mengeling van spullen uit zijn kindertijd (ladenkastje uit P & M) en huidige leeftijd.

Hier staat dus het verbouwde stapelbed. En op het prikbord weer wat leuke fotootjes en berichtjes.

Volgende keer: de 1e verdieping.Dit bericht is geschreven door Joosse in Het Goudse Grachtenhuis en heeft Reacties uitgeschakeld voor Poppenhuizen inspiratie: De 2e verdieping