Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Poppenhuisbeurs Arnhem 2011

Dit weekend  is het zover! Ik ga naar de Poppenhuisbeurs Arnhem van Poppenhuis & Miniaturen! De posters hingen weer netjes op hun plek en ik ben benieuwd. Zodra ik ben geweest zondag schrijf ik een blog met foto’s erbij van de poppenhuisbeurs.

Poppenhuisbeurs Arnhem

Poppenhuisstad Arnhem 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 28 oktober t/m zondag 30 oktober is de poppenhuisbeurs in de Rijnhal in Arnhem. De beurs heet officieel  ‘Arnhem Poppenhuisstad‘.  Het is de grootste poppenhuizen en miniaturen beurs van Europa! Er komen meer dan 200 deelnemers uit Nederland, Europa en zelfs uit Amerika. Vakminiaturisten verkopen er hun zelfgemaakte poppenhuizen, meubeltjes en miniaturen;  winkeliers staan er met hun eigen collecties, ook workshops en demonstraties zijn er.

De Poppenhuisbeurs in Arnhem is vrijdag open van 17:00 tot 21:00 uur; toegangskaarten kosten € 14,- voor het hele weekend.  Zaterdag is de poppenhuisbeurs van 10:30 tot 17:30 uur  open en zondag van 10:30 tot 16:30 uur. De toegang kost € 8,50 (kaarten verkrijgbaar aan de kassa). Kinderen tot 10 jaar mogen wel gratis mee!

 Dit bericht is geschreven door Joosse in Poppenhuisbeurs en heeft Reacties uitgeschakeld voor Poppenhuisbeurs Arnhem 2011