Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Poppenhuisbeurs Arnhem 2011 verslag

Afgelopen zaterdag de 29e was het zover, samen met een knutselvriendin en haar man, om 9.00 uur op weg gegaan naar de poppenhuisbeurs in Arnhem.

Poppenhuisbeurs overzicht arnhem 2011Om 11.00 uur gearriveerd en na een ‘bakkie’ gedaan te hebben zijn we, ieder voor zich op pad gegaan. Het was gezellig druk, je kon bij de meeste kramen goed kijken, wat ik dus ook gedaan heb.Poppenhuisbeurs overzicht 2 arnhem 2011

.

Lekker alles bekijken en ondertussen mijn thuis gemaakte lijstje afgewerkt. Tussen de middag gezamenlijk wat gegeten en toen weer snel verder struinen.

Poppenhuisbeurs Kraam Bas Middel Bij het kraam van Bas Middel (www.poppen-t-huis.jouwweb.nl) ben ik een paar keer wezen kijken, o wat ontzettend mooi……. helemaal verliefd op dat huisje, misschien moet ik toch maar een jaar gaan sparen:)Poppenhuisbeurs fantasiehuis 1:24. Hij heeft ook een super mooi IJsjeshuis gemaakt, kijk maar op zijn eigen website.

.

poppenhuisbeurs fantasiekamerOp één ding na heb ik alles kunnen vinden van wat op mijn lijstje stond, zoals wat aanvullingen voor diverse poppenhuizen en inhoud voor een poppenhuis wat ik volgend jaar wil gaan maken. Helemaal leuk. Ik kan haast niet wachten om er alvast aan te beginnen, nee, toch maar eerst even andere dingen afmaken. 16.45 uur zijn we weer op huis aan gegaan. En thuis gekomen heb ik een gekocht kleurtje haakgaren gauw op de naald gezet…. kon ik weer verder met een amigurumi. Het was een hele geslaagde en gezellige dag.Dit bericht is geschreven door Petra in Poppenhuisbeurs en heeft Een reactie (1)

Een reactie op “Poppenhuisbeurs Arnhem 2011 verslag”

 1. Poppen(T)huis schreef:

  Hallo Petra,

  je leuke berichtje op 'poppenhuiswereld' staat alweer een tijdje op internet en ik heb het een aantal keren met plezier gelezen.  Vandaar dat ik aan je dacht toen ik mijn sprookjeshuis in de aanbieding deed ( samen met nog twee 1:24 huisjes). Normale verkoopprijs was rond de 1000 euro…speciaal voor de laatste DHN Show in Apekldoorn is het te koop voor slechts 400 euro (tenzij er aanvankelijk meer op geboden wordt).  Op het moment dat er  een aanbetaling is gedaan, is het huis verkocht.

  Of het iets voor je is, bepaal je natuurlijk helemaal zelf…..ik wilde je alleen de optie even doorgeven.

   

  Vriendelijke groet,

  Bas Middel

  Poppen(T)Huis