Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Poppenhuis marktkraampjes 3

Poppenhuis bloemen kraam

Poppenhuizen kleding marktkraam

Poppenhuis tas tasjes kraamLaatst kwam ik in een oude Poppenhuis & Miniaturen blad een voorbeeld van een schragentafel tegen. Ook had ik zin om tasjes te maken. Ik had al wat avondtasjes gemaakt, naar het voorbeeld van een workshop van Bindelsornamenten (online) en zoch een manier om ze op een kraampje te leggen, maar ik had geen ruimte meer voor een echt kraam, dus was de schragentafel een oplossing.
Poppenhuis straatmuzikanten poppetjesDe paal is nog niet vol, dus als ik weer zin heb om wat tassen te maken, kunnen ze er nog bij.
Maar voorlopig laat ik het even zo.


Dit bericht is geschreven door Joosse in Markt en heeft Reacties uitgeschakeld voor Poppenhuis marktkraampjes 3