Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Poppenhuis marktkraampjes 1

Poppenhuizen snoep fimoklei marktkraamMijn eerste  ‘grote’ poppenhuizenproject begon met een bouwtekening van Karweipost. Daar stonden drie poppenhuizen marktkramen op. Ik wilde daarmee graag aan hun fotowedstrijd meedoen, maar wilde er dan wel een echte markt van maken.

Zodoende heb ik het aantal poppenhuizen kraampjes uitgebreid tot een echte markt en zelf ook kraampjes verzonnen.
Poppenhuizen snoep fimoklei marktkraam 2
Het leuke aan het poppenhuis gebeuren vind ik het combineren van allerlei handwerk/knutsel technieken en materialen.

In het groente en snoep marktkraam heb ik bijvoorbeeld naar hartelust met fimoklei gewerkt.

Poppenhuizen marktkraampjes 03

Poppenhuizen groente fimoklei

Af en toe maak ik er iets bij of verander iets aan een kraam. Bijv. het poppenhuis schoenenkraam verkocht eerst boeken, maar laarsen en schoenen maken vond ik een paar jaar later erg leuk en zodoende worden er nu poppenhuizen schoenen en laarzen verkocht.
Poppenhuizen schoenen laarzen marktkraam

Met deze fotowedstrijd heb ik zelfs de eerste prijs gewonnen, waarmee ik weer spulletjes heb aangeschaft voor een volgend project (het Goudse Grachtenhuis).Dit bericht is geschreven door Joosse in Markt en heeft Meerdere reacties (2)

2 Reacties op “Poppenhuis marktkraampjes 1”

  1. Thea schreef:

    Mooie kraampjes. Ik krijg helemaal zin om zelf weer aan de slag te gaan.

  2. AnneRie schreef:

    Mooi joh, Ik kom zo nu en dan lekker even bij je kijken. Je staat bij m'n favorieten.

    Groetjes, AnneRie