Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Naar een pretpark met de (klein) kinderen

Als je op stap gaat naar een pretpark dan is het erg lastig om te vinden in welk pretpark de kleintjes nu het beste heen kunnen gaan. Vooral als je niet weet in welke attracties ze wel of niet mogen gaan. Maar daar is iets handigs op bedacht!

Booster Bike - Toverland - Pretpark Vergelijker.nl

Pretparken vergelijken

Met de nieuwe website Pretpark Vergelijker is het mogelijk om de lengte van de (klein) kinderen in te voeren en je ziet direct van alle parken in Nederland in welke attracties zij wel en niet kunnen! Alsof dat nog niet genoeg is kun je ook selecteren op intensiteit, is het zeer intensief, een achtbaan of komt er water bij te pas? Dan kun je dat aan of uit vinken… wat een enorme handige website!

Je kunt ook invullen met hoeveel kinderen je heengaat, hoeveel volwassenen en hoeveel auto’s, je ziet dan meteen hoe duur elk park is, ongelofelijk handig om te bekijken. Als laatste ben ik erg enthousiast geraakt over de routebeschrijving. Je vult je postcode in en je ziet meteen welk pretpark het meest dichtbij is. Ook kun je dan de route berekenen naar elk park en zie je direct het aantal KM.

Ik moest dit gewoon even delen met jullie omdat dit gewoon nog helemaal nooit gemaakt was. Het zal wel een enorme klus geweest zijn om al die attracties in te voeren want er staan er meer dan 350 in. Maak er dus handig gebruik van zou ik zeggen!

Pretpark zoeken

Ik was namelijk vroeger altijd een dag kwijt om te zoeken naar een correct pretpark voor al onze kleinkinderen. Eerst keek ik naar de prijzen, daarna de afstand en toen pas in welke attractie ze konden. Maar ja dan kwam ik vaak tot de conclusie dat het nog helemaal niet klopte. Dan was weer de attractie niet geschikt, dan was het veelte ver rijden en dan ineens bedacht ik me dat de prijs eigenlijk wel extreem hoog was (€200 voor een dagje vind ik toch ietwat veel).

Het is een echte uitkomst vind ik. Ga dus snel kijken en laat me weten wat je ervan denkt.Dit bericht is geschreven door Petra in Pretparken en heeft Reacties uitgeschakeld voor Naar een pretpark met de (klein) kinderen