Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Mis

Poppenhuis grondverf oosters tafereel trapje
Nog even een foto van voor het plamuren. Ik had de trappetjes los gelaten, dat leek me handig met het verven later.

Dat blauwe op de foto, wordt de deur en komt achter die opening. Op een stukje mdf heb ik ijsloliestokjes geplakt, het soort wat in magnum ijsjes zit, zodat er een golvend effect ontstaat.

De gaten zijn volgens tekening gemaakt (mijn man laten boren, want die boormachine was wel erg zwaar), toen ze veel te hoog bleken te zitten. De balken, dienden officieel om vloeren/plafond te ondersteunen en nu kwamen de gaten ruim boven het vloertje uit. Na het plamuren en drogen heeft m’n man nieuwe gaten geboord zodanig dat ze nu precies in het vloertje van de 1e verdieping vallen.

Poppenhuis plamuren oosters tafereel

Poppenhuis plamuren oosters tafereel trapjeIk had het helemaal mis, om te denken dat de trapjes los moesten blijven staan. Althans de buiten trap niet. Er komen lelijke kieren tussen muur en trap als je die niet gelijk meeplamuurd. Eigenlijk wel heel logisch. Gelukkig viel het nog makkelijk te herstellen. Na het drogen (twee dagen) ben ik alles licht gaan schuren.Dit bericht is geschreven door Joosse in Oosters tafereel en heeft Een reactie (1)

Een reactie op “Mis”

  1. Anonymous schreef:

    Mooie poppenhuizen foto's!