Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Lundby poppenhuis de woonkamer

lundby poppenhuis woonkamer
De woonkamer van het lundby poppenhuis bestaat uit twee gedeeltes en hier zijn de meubeltjes wel allemaal gewickerd. Het is de bedoeling dat hier nog wat gewickerde kasten bijkomen en verdere aankleding om het de poppenhuisbewoonster naar de zin te maken.
lundby poppenhuis woonkamer en trap
De anjers heeft ons knutselclubje als workshopje tussendoor gemaakt (via internet besteld bij: poppenhuis.trompke.nl). Ze moeten nog een ander plekje krijgen, maar dat komt wel als de rest klaar is.
Het quilt wandkleedje komt bij Cora’s Cottage vandaan. Het lapje bestaat al uit een leuk patroontje en heeft de juiste maat voor een poppenhuis! Het hoeft alleen voorzien te worden van een gewatteerd laagje, daarna doorgestikt op juiste wijze en klaar is de leuke wandversiering.
quilt wandkleed

lundby poppenhuis deur woonkamer

lundby poppenhuis deur woonkamer open
Op de laatste foto is een klein inkijkje naar de, nog lang niet klare, keuken. Aangezien ik op het moment met een ander project bezig ben, moet de afwerking van dit huis nog even wachten. Maar het komt beslist.
Volgende keer: Ami’s


Dit bericht is geschreven door Joosse in Lundby poppenhuis en heeft Reacties uitgeschakeld voor Lundby poppenhuis de woonkamer