Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Last van je handen?

Veel knutselen en bezig zijn is erg leuk maar je merkt soms ook dat je handen het wat minder vinden. Zo had ik dat ook. Overbelast zegt de dokter dan of soms erger. Wat mij enorm heeft geholpen om pijn vrij te komen en al jaren te blijven zijn de unieke plantaardige voedingssupplementen gebaseerd op glycobiologie zoals Ambrotose en Nutriverus.

Nu zijn deze twee voedingssupplementen helemaal niet bekend in Nederland. Daarom dacht ik ik moet dit even op mijn blog plaatsen want het werkt uitstekend. Ik heb namelijk een hele interessante presentatie gezien van hun en begrijp nu hoe onze cellen met elkaar communiceren waardoor ons immuunsysteem weer perfect kan gaan werken.

Voor meer informatie kun je hun een email sturen op [email protected]. Succes en knutsel-ze!Dit bericht is geschreven door Petra in Geen categorie en heeft Reacties uitgeschakeld voor Last van je handen?