Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Julianatoren

Ben je wel eens naar het pretpark geweest? Zo ja dan adviseer ik je nog echt om een keer naar Julianatoren te gaan. Het is een geweldig pertpark met meer dan 35 attracties en lekker goed bereikbaar!

Julianatoren pretpark

Julianatoren logoSpelen spelen en nogmaals spelen, het lijkt alsof Julianatoren er helemaal mee is volgebouwd. In die zin lijkt het meer op een veelte grote speeltuin dan op een echt pretpark. Ik raad het je echter wel aan omdat Julianatoren al sinds de jaren ’50 een geweldig park is.

Julianatoren ligt in Apeldoorn, lekker centraal in Nederland en telt maar liefst 46 attracties! Julianatoren heeft 1 achtbaan, 14 carroussel achtige attracties, wel 4 shows, wel 4 speeltuinen en een heuze wildwaterbaan! De wildwaterbaan in Julianatoren is een fantastisch apparaat die lekker snel gaat. Wildwaterbaan Julianatoren
Zeker de moeite waard om even een bezoekje aan te brengen!

Julianatoren prijzen

De prijzen voor Julianatoren zijn aan de lage kant gelukkig. Je betaald vanaf 2 jaar een vast bedrag, €22,50 voor iedereen (aan de kassa)! Als je kleiner bent dan is het hele park gratis natuurlijk. Maar als je 1 jaar bent dan ga je niet echt gezellig rondkruipen in het pretpark om in alle speeltoestellen en attracties te gaan, dat snapt iedereen wel. Je kunt ook een abbonnement kopen bij Julianatoren, daar betaal je dan flink minder voor bijvoorbeeld een abbonnement van €210,-. Dan kun je dus met het hele gezin onbeperkt heen! Als je een groot gezin heb met 6 mensen dan kost een bezoekje Julianatoren toch al gauw € 135. Dat is best veel dus als je 2x per jaar heengaat dan kun je al gratis gaan. Dan moet je het wel heel erg leuk vinden natuurlijk!

Attracties Julianatoren

Persoonlijk heb ik wel wat attracties die mijn favoriet zijn in Julianatoren. Ze hebben natuurlijk ontzettend veel speeltuinen in Julianatoren maar die heb je overal. Nee wat mijn kinderen het leukste vonden was de Safaribaan en de Dino’s Tour. Geweldig leuke auto attracties waar ze geen genoeg van kregen. De Thematiek in het park is ook erg leuk te noemen!

De drukte was echter wat minder. Doordat het zo’n klein park is in verhouding is het bijzonder druk te noemen. De speeltoestellen staan redelijk dicht op elkaar waardoor het een beetje een druk gevoel geeft. Al met al is het een prima pretpark en als je de prijs niet te duur vind dan kun je hier een hele leuke dag beleven.Dit bericht is geschreven door Jasper B. in Pretparken en heeft Reacties uitgeschakeld voor Julianatoren