Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

Divi specialist WordPress

Ik was op zoek naar een echt Divi specialist. Weet je niet wat Divi is? Het is een geweldig WordPress thema wat je kunt gebruiken om de meest fantastische websites in elkaar te zetten. Op elke WordPress website draait namelijk een specifiek thema. Het thema dat ik sinds kort gebruik heet Divi en is gemaakt door Elegant Themes. Ik liep echter tegen wat dingen aan waar ik iemand voor nodig had die mij kon helpen.

Divi specialist zoektocht

De zoektocht begon dus! Na even wat googlen kwam ik erachter dat er niet extreem veel mensen waren die zichzelf een Divi specialist noemen. Er zijn namelijk maar enkele mensen die zich echt hebben gespecialiseerd in Divi van Elegant Themes. Dit heeft te maken met het feit dat Divi nog maar sinds 2013 bestaat. Dat is niet bijzonder lang. Toch heeft dit prachtige thema al een enorme opmars gemaakt en ja -> het is uitgegroeid tot een van de allerbeste WordPress thema’s ten alle tijde. Is dat niet bijzonder? Afin, ik had dus iemand nodig die Divi volledig onder de knie had.

Specialist in WordPress

Ik ging dus mijn Google machine aanzwengelen en ja hoor, daar waren al een paar resultaten. Ik was toevallig op zoek naar iemand in de omgeving van Utrecht & Amersfoort, dus dat kwam mooi uit. Ik belde de beste man en kwam er al heel snel achter dat ik te maken had met een echte expert. Wauw wat een kennis, hij stelde goede vragen en had al jarenlang met dit bijltje gehakt bleek wel. Ik ben erg blij en kan het iedereen aanraden!Dit bericht is geschreven door Jasper B. in Websites en heeft Reacties uitgeschakeld voor Divi specialist WordPress