Poppenhuizen-Inspiratie

Poppenhuizen inspiratie voor al je poppenhuizen inspiratie!

De travel trailer is af!

Eindelijk, na lang wachten weer eens een update van mijn kant.

De travel trailer is af! Vandaag ga ik hem naar de Americahal in Apeldoorn brengen.

Ik ben reuze benieuwd naar de andere 9 caravans en wat de Dollshouse Nederland Show nog meer gaat brengen dit weekend.

zijkant miniatuur caravan met popjes ervoorbinnenkant miniatuur caravan

 

Zo is de miniatuur caravan geworden. Een beetje flower power en alles zelf maken.

 

 

 

 

 

achterkant miniatuur caravanHet nummerbord is de datum dat ik de travel trailer heb gewonnen 😉

voorkant miniatuur caravanIn de caravan kunnen twee schemerlampjes en een olie lampje branden, de draden lopen naar een batterijhouder in de kist voorop.

batterijhouden in doosje

 

interieur poppenhuis caravan

 

 

 

 

 

 

poppenhuisdressoirpoppenhuisknuffels op bedOp de foto’s hieronder is het ouderlijke bed te zien met  wat knuffels  en het meisje is een eigen poppenhuis aan het inrichten. In de schuifkastjes onder de bank ligt het beddegoed van de dochter.

Omdat ik nog steeds in de 1:1 verbouwing zit en geen eigen knutselruimte tot m’n beschikking heb is het allemaal een beetje behelpen, maar met hulp van mijn knutselvriendinnen en familie kom ik toch een heel eind. Ik ben tevreden met dit resultaat.

Tot een volgende keer.1:144 poppenhuisDit bericht is geschreven door Petra in Travel Trailer en heeft Reacties uitgeschakeld voor De travel trailer is af!